Dag 55 – Bij de dierenarts

Bij de dierenarts is er een optie om een konijn met symptomen van blaasstenen te laten opereren na het maken van een rontgenfoto. Veel stress voor het konijn, risico in de narcose en veel geld.

mmm en dat voor een konijn van rond de 9 jaar oud. Ik ga zoeken op internet. daar kom ik op het konijnenforum direct een optie tegen om blaasgruis en eventuele stenen te behandelen met een combinatie van chinese kruiden speciaal voor dieren. Van cavia tot hond zeg maar, van klein tot groot. Met succesvolle resultaten. Dat is iets om direct te proberen.

Waarom is dit niet bekend bij de dierenarts?

Dit is een vraag die veel mensen me stellen in de winkel als het over mensen gaat. Ik zie hier nooit het probleem; je gaat naar de dokter en het ziekenhuis voor onderzoek en noodzakelijke behandelingen, de rest onderzoek je in jezelf en ondersteun je met behulp van de natuurgeneeskunde en alles wat er bekend en onbekend is op het gebied van fysieke ondersteuning; tot we ‘belanden’ bij de zelfvergeving en zelfcorrectie.

Waarom zie ik dit dan niet zo eenvoudig, zonder verontwaardiging, of eigenlijk meer verwondering, bij dieren?

(Verontwaardiging/verwondering in mij aanwezig, welke niets zegt over de capaciteiten van de dierenarts, die altijd heel zorgzaam en vakkundig met de dieren omgaan en daar veel ondersteuning in bieden zolang als ik daar kom; vakkundig tot zover hun ‘vak’ reikt. Dat is de beperking van de specialisatie in/als de mind).

Omdat ik bij dieren opeens niet weet wat ik moet doen. Dat zullen de mensen die de vraag stellen dus ook zo ervaren: ze weten de weg niet, waar te beginnen, wie te vragen, wat te doen. Onzekerheid.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb me onzeker te voelen als een konijn of ander huisdier ziek wordt.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb bang te zijn dat ik het verkeerde doe, juist niets doe als ik wel dien te handelen en juist handel als ik niets hoef te doen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb heel druk te zijn met handelen als een huisdier ziek wordt, wat aangeeft dat ik me zorgen maak over geld.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb me zorgen te maken over geld als een huisdier ziek wordt.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb de dierenarts zo duur te vinden.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb het liefst meer dieren te willen maar door het feit dat ik ook financieel voor ze moet kunnen zorgen als ze ziek worden kan ik dit niet doen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb me schuldig te voelen als een huisdier ziek wordt, doordat een huisdier over het algemeen een proces reflecteert wat zich in mij afspeelt.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb te geloven dat het mijn schuld is dat Casper last van zijn blaas heeft.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb me dom te voelen dat ik niet zie waardoor Casper last heeft van zijn blaas en waarschijnlijk blaasstenen heeft.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb me bedrukt te voelen als een huisdier ergens last van heeft, uit angst dat ze onnodig pijn moeten lijden omdat ik niet juist handel.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb dit het nadeel van huisdieren te vinden, in plaats van in te zien dat ik dit nadeel creeer door emoties te verbinden aan het ziek worden of last hebben van iets van een huisdier, waardoor ik niet meer rustig kan zien wat te doen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb me altijd zorgen te maken om geld als een huisdier ziek wordt, waardoor ik me machteloos ga voelen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb me machteloos te voelen door de zorgen over geld als een huisdier ziek wordt, aangezien iedere stap die ik neem om het dier te ondersteunen veel geld kost.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb het oneerlijk en gemeen te vinden dat het zorgen voor een ziek huisdier veel geld kost.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb geld een rol te laten spelen in de overweging van wat het beste is om het huisdier te ondersteunen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb me hulpeloos te voelen als een huisdier ziek wordt en het veel geld kost doordat ik niet weet of ik genoeg geld heb om de ondersteuning te geven die ik wil.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb me hulpeloos te voelen als een huisdier ziek wordt doordat ik bang ben dat ik iets doe wat het dier niet wil.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb bang te zijn het dier niet te begrijpen, waardoor ik iets doe wat het dier niet wil.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb bang te zijn mijn mindsysteem op het dier te leggen.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb bang te zijn mijn mindsysteem op het leven te leggen waar ik voor zorg, waardoor ik bang ben het steeds verkeerd te doen; verkeerd/gekeerd in/als de mind.

Wat zijn blaasstenen? Is dat niet de kristallisatie van de vloeistoffen als Leven als stroming, gekristalliseerd in/als de mind? Blaas als angst, blazen, afbakenen, mijn afbakening kristalliseren, vastzetten in de mind, mezelf vastzetten/verstoppen/beschermen in/als de mind in plaats van mezelf  ‘afbakenen’ als Hier zijn in aanwezigheid in/als zelfexpressie.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te kristalliseren, vast te zetten, te verstoppen en te beschermen in/als de mind, in plaats van mezelf af te bakenen als Hier zijn in aanwezigheid in/als zelfexpressie.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb het Leven als stroming te kristalliseren door participatie in angst in/als de mind als bewustzijn.

Als ik mezelf zie participeren in angst dan stop ik, ik adem. Ik realiseer me dat ik mezelf vastzet en kristalliseer in/als de mind als ik participeer in angst als bewustzijn. Ik ondersteun niemand in/als Leven als ik me voortbeweeg in angst. Ik stop met bang zijn, aangezien bang zijn gelijk is als de mind als bewustzijn zijn; ik pas zelfvergevingen toe op iedere angst die ik ervaar, zodat ik mezelf kan corrigeren in het fysiek tot bewegen als ondersteuning van/als Leven.

Ik verbind mezelf met mezelf door me af te vragen hoe ik voor mezelf zorg in de ‘schoenen’ van het huisdier, waarin ik voor mezelf niet bang ben het verkeerd te doen door niet direct naar de dokter te lopen, en ik dat dus ook niet hoef te zijn voor het huisdier. Zonder angst kan ik met gezond verstand zien wat en wie de beste ondersteuning geeft.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb bang te zijn om de verkeerde beslissing te nemen voor het huisdier aangezien een konijn veel eerder dood gaat dan ik als mens, in plaats van in te zien dat het konijn leeft als Leven, en ik als mens nog tot Leven ga/wil/dien te komen, en dus vergeef ik mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mijn eigen doodsangst te projecteren op het konijn waardoor ik niet Leven als Leven kan ondersteunen.

Ik stel mezelf ten doel mezelf en anderen te ondersteunen in het onderzoeken van de mogelijkheden die er zijn ter ondersteuning van het fysieke leven als Leven in het fysiek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s