Dag 252 – Desteni Meeting Nederland – Money is Life?

Vandaag hebben we weer een Desteni Meeting in Nederland. Wat is dat, een Desteni Meeting? Desteni is een groep mensen wereldwijd die samenwerkt onder de naam Desteni, waarbij een ieder zich inzet voor een Leven welke het ‘waard’ is te leven voor Alle Leven, en dus niet alleen voor het kleine groepje mensen welke op dit moment voldoende geld hebben om een zogenaamd waardig leven te kopen.

Ik was van de week met een vriendin aan het praten, en zij vertelde over een vrouw die ze eens ontmoet had op een plein, ik  geloof in Belgie maar weet dit niet zeker, en de slogan van die vrouw was ‘Money is Life’. Deze vriendin onderzoekt zelf de invloed van geld op wie we zijn, ze is onder andere kunstenaar en gebruikt dit om de zogenaamde levensvragen te onderzoeken en reist hierbij redelijk veel, waarbij het opvallend is tot hoeveel dezelfde conclusies ze komt over de rol van geld en manipulatie in de wereld waarin we leven, zonder dat ze ooit 1 letter van de Desteni heeft gelezen, waarin dus naar voren komt dat het niet perse ‘Desteni’ is die maakt dat we onderzoek doen, maar dat de mensen die samenwerken bij Desteni punten onderzoeken die een ieder in zichzelf kan onderzoeken als je met moed, realiteit en gezond verstand in de situatie in je eigen leven en in de wereld durft te zien en hierin onderzoekt welke invloed je zelf hebt op de situatie in de wereld; immers wij zijn de wereld.

Anyway; Money is Life striked her. En dat is hoe het is op het moment: Geld is Leven.

Geld is Leven……..?????……..dat is vreemd eigenlijk. Wie wij zijn als Leven wordt op dit moment dus bepaald door geld. En geld is ongelijk verdeeld in de wereld (zacht uitgedrukt, het is een totale catastrofe van Ongelijke Verdeling), dus Leven is Ongelijk verdeeld in de wereld.

Waarom zorgen we niet voor elkaar? Waarom zorgen we er niet voor dat Ieder-Een een Leven heeft waarmee we zo zouden willen ruilen als dit zou moeten? Inclusief dier, plant, aarde. Zou je willen ruilen met een bewoner in India in een sloppenwijk, met een meisje die wordt uitgehuwelijkt op haar 14e, met een jongen die op zijn 12e met een geweer moet rondlopen? Zolang het antwoord is ‘nee, voor geen goud’, is er nog veel werk te doen. En maakt dit tevens Direct duidelijk dat we niet zorgen voor elkaar; want als we werkelijk zouden zorgen voor ieder-een, dan zouden we in principe met ieder ander leven op aarde willen ruilen. Het gaat om de principes van eenheid en gelijkheid hierin. En die principes worden niet geleefd op Aarde, op geen enkele manier, in geen enkel moment.

Als het zo is dat Geld is Leven; Money is Life. Dan moeten we beginnen bij het veranderen van de verdeling van Geld. Als ieder-een Gelijk Geld heeft, en hierin dus Gelijke Kansen om te Leven, is er een startpunt van Gelijkheid in de wereld waarin de Eenheid en Gelijkheid in Zelf kan worden onderzocht en worden behaald.

Echter, de mensen die op dit moment over Geld en Internet beschikken, kunnen al met dit onderzoek in zelf starten, aangezien er voldoende mensen nodig zijn om een Gelijk Geld Systeem in de wereld te willen introduceren en implementeren. En Wij zijn de wereld, en als Wij niet veranderen, hoe moet de wereld dan veranderen? Wie gaat het doen?

De twee punten grijpen in elkaar: er is gelijke verdeling van geld nodig om iedereen de kans te geven tot zelfverandering, en er is zelfverandering nodig om gelijke geldverdeling te ondersteunen.

Vandaar 2 punten:

Wereldverandering  – Gelijk Geld Systeem / Gelijk Geld Kapitalisme

Zelfverandering – Desteni – I – Process / Desteni – I – Process-Lite (gratis)

En dit zijn de startpunten waarin we bij elkaar komen vandaag: Desteni Meeting Nederland. Om te bespreken hoe we deze punten van verandering die nodig zijn, meer onder de aandacht kunnen brengen van medebewoners in Nederland. En hiernaast ook om te delen, plezier te hebben met elkaar, te wandelen en lekker te eten.

Zie de links hieronder en in het blauw geplaatst in deze blog!!!

—————————————————————————————————————————

Proces van zelfverandering:
www.desteniiprocess.com
www.lite.desteniiprocess.com  GRATIS ONLINE CURSUS MET BUDDY
Mogelijkheid tot wereldverandering met gelijke kansen voor ieder-een:
www.equalmoney.org
Proces van relatie naar agreement:
www.desteniiprocess.com/courses/relationships
Zelfeducatie waarin financiele ondersteuning voor een wereld in gelijkheid:
www.eqafe.com
Zelfeducatie free:
www.eqafe.com/free
www.desteni.net
Journey to Life:
7 jaar dagelijks schrijven
7 jaar dagelijks schrijven – Dag 1 – Van ziel naar Leven
http://www.facebook.com/groups/journeytolife/
video: 2012: Nothingness – The 7 year process Birthing Self as Life
De Desteni Boodschap – Wat doen we ermee?
https://ingridschaefer1.wordpress.com/2013/02/13/dag-235-de-desteni-boodschap-wat-doen-we-ermee/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s