Dag 437 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Reactiedimensie-10 – Walging en Onbegrip

Dag 432 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Reactiedimensie-9 – Paniek

Reactiedimensie (emoties/gevoelens):

machteloosheid, hopeloosheid, verdriet, woede, angst, verbijsterd, verslagen, schrik, stil vallen, redeneren, paniek, walging, onbegrip, opgeven, schaamte

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb walging te ervaren ten gevolge van de gedachte ‘het is zo zelfonoprecht dat ik niet weet waar te beginnen’.

Als en wanneer ik walging ervaar als reactie op iets wat een ander zegt, schrijft, doet of niet doet welke de gedachte in mij triggert als ‘het is zo zelfonoprecht dat ik niet weet waar te beginnen’, dan stop ik, ik adem. Ik realiseer me dat walging een ervaring is in en als een afscheiding van mezelf welke een angst inhoudt en dus onderzoek ik in mezelf waar ik bang voor ben. Ik realiseer me dat ik over het algemeen angst ervaar voor een ervaring in en als mezelf. Ik stel mezelf ten doel de ervaring van walging door me heen te laten gaan, zelf te vergeven en los te laten op de uitademing, waarin ik zie in mezelf wat er opkomt als angst als waar ik bang voor ben (om te verliezen) in/als mezelf waarop ik een zelfvergeving toepas en stop in en als mezelf.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb onbegrip te ervaren ten gevolge van de gedachte ‘het is zo zelfonoprecht dat ik niet weet waar te beginnen’, welke getriggerd wordt door woorden van een ander ‘ze neemt het persoonlijk’ in herhaling op mij geprojecteerd.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb mijn onbegrip te projecteren op de ander die de woorden spreekt/schrijft als ‘ze neemt het persoonlijk’, waarin ik deze woorden interpreteer als dat degene die ze spreekt/schrijft het niet persoonlijk neemt terwijl in het geheel als schrijven blijkt dat dit wel zo is en het tevens een situatie betreft die persoonlijk is aangezien we nog in persoonlijkheden aanwezig zijn en dus persoonlijk schrijven/spreken/handelen betreft.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf toegestaan en aanvaard heb de woorden ‘ze neemt het persoonlijk’ te interpreteren alsof de ander ze niet persoonlijk neemt, waarin ik verdwijn in mijn interpretatie over de ander en hierdoor niet in en als mezelf kan zien wat er in mij speelt en wat een projectie is van de ander, welke onbegrip veroorzaakt in en als mezelf over wat er gebeurt in mij.

Als en wanneer ik mezelf bezig zie met het interpreteren van de woorden van de ander en vervolgens in en als afleiding bezig ga met het ‘bewijzen’ dat de ander ‘zichzelf buiten spel zet alsof het niet over zelf gaat’, dan stop ik, ik adem. Ik realiseer me dat ik mezelf buiten spel zet alsof het niet over mezelf gaat zodra ik bezig ga met mijn interpretatie over de ander en deze vervolgens ga verdedigen, aangezien ik dan bezig ben met mijn interpretatie van de ander in en als de geest en dus in interactie ben met mijn eigen geest in en als reactie, in plaats van hier aanwezig te zijn in fysieke realiteit in overweging van de fysieke interactie. Ik stel mezelf ten doel, mijn eigen reactie ten gevolge van mijn interpretatie van de woorden van een ander, te stoppen, te vlagpunten en zelf te vergeven zodra mogelijk, en in en als de adem, hier te zijn in fysieke interactie met de fysieke woorden en fysieke werkelijkheid.

Als en wanneer ik mezelf in onbegrip zie verdwijnen, dan stop ik, ik adem. Ik realiseer me dat ik mijn eigen onbegrip creeer door me in afscheiding te houden van mezelf als de ander=de mind en hierin in de geest te doen alsof ik die ander niet begrijp, in plaats van in en als mezelf te zien wat er gebeurt in mij als reactie op een gedachte in mij als interpretatie van de woorden van de ander. Ik realiseer me dus dat ik, zolang ik druk ben met de ander als de ander=de mind, ik mezelf niet zal zien en dus niet zal begrijpen in en als zelfvergeving waarin ik gelijk sta aan en als hetgeen ik werkelijk vergeef in en als mezelf. Ik stel mezelf ten doel mijn eigen interpretatie in afscheiding in en als de geest nader te onderzoeken en zelfvergeven en hierin mijzelf te zien als wie ik ben (geworden) totdat en zodat ik mezelf begrijp/vergeef en hierin de ander.

Wordt vervolgd

What is Effective Self Forgiveness?

aHR0cHMlM0ElMkYlMkZzcGhvdG9zLWEtb3JkLnh4LmZiY2RuLm5ldCUyRmhwaG90b3MtYXNoNCUyRjMwNjg2NF80MTIzNDkxNzIxNTA1NTJfOTM0OTIzOTE1X24uanBn

Voor context lees de serie blogs hieronder welke begint op Dag 398. Het is een serie waarin ik specifiek uitschrijf hoe ik de verdediging van en als een karakter als afscheiding in/als mezelf in/als de geest heb opgezet in verschillende dimensies waarin steeds opnieuw en gedetailleerd zichtbaar wordt dat de gedachte “het is zo zelfonoprecht dat ik niet weet waar te beginnen” ‘natuurlijk’ over (een deel van) mezelf gaat als en zodra ik participeer in deze gedachte en/als geactiveerd karakter en ieder blog beschrijft een aspect/dimensie van dit karakter als afscheiding binnenin zelf welke in het schrijven zichtbaar wordt.

Dag 398 – Wie ben ik aan het verdedigen?

Dag 399 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Triggerpunt

Dag 400 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Gedachtendimensie-zelfvergevingen

Dag 401 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Gedachtendimensie-zelfcorrecties

Dag 402 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Verbeeldingsdimensie

Dag 403 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Reactiedimensie-1 – Machteloosheid

Dag 409 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Reactiedimensie-2 – Hopeloosheid en Verdriet

Dag 410 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Reactiedimensie-3 – Woede

Dag 418 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Reactiedimensie-4 – Angst en Angstdimensie

Dag 421 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Reactiedimensie-5 – Verbijstering

Dag 425 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Reactiedimensie-6 – Verslagen

Dag 426 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Reactiedimensie-7 – Schrik

Dag 430 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Reactiedimensie-8 – Stil vallen en Redeneren.

————————————————————————————————

Mogelijkheid tot wereldverandering met gelijke kansen voor ieder-een:
Leefbaar Inkomen Gegarandeerd:
www.facebook.com/BasisinkomenGegarandeerdDoorEqualLifeFoundation
Equal Life Foundation:
https://www.facebook.com/EqualLifeFoundation
Proces van zelfverandering:

www.desteniiprocess.com
www.lite.desteniiprocess.com  GRATIS ONLINE CURSUS MET BUDDY
Proces van relatie naar agreement:
www.desteniiprocess.com/courses/relationships
Zelfeducatie free:
www.eqafe.com/free
www.desteni.net
www.desteni.org
Journey to Life:
7 jaar dagelijks schrijven
7 jaar dagelijks schrijven – Dag 1 – Van ziel naar Leven
http://www.facebook.com/groups/journeytolife/
video: 2012: Nothingness – The 7 year process Birthing Self as Life
De Desteni Boodschap – Wat doen we ermee?:
https://ingridschaefer1.wordpress.com/2013/02/13/dag-235-de-desteni-boodschap-wat-doen-we-ermee/
Zelfvergeving als Toegift aan jeZelf:
https://ingridschaefer1.wordpress.com/2013/05/20/dag-299-zelfvergeving-als-toegift-aan-jezelf/

4 thoughts on “Dag 437 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Reactiedimensie-10 – Walging en Onbegrip

  1. […] Dag 437 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Reactiedimensie-10 – Walging en Onbegri… […]

  2. […] Dag 437 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Reactiedimensie-10 – Walging en Onbegri… […]

  3. […] Dag 437 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Reactiedimensie-10 – Walging en Onbegri… […]

  4. […] Dag 437 – Wie ben ik aan het verdedigen? – Reactiedimensie-10 – Walging en Onbegri… […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s