Dag 474 – Colloïdaal goud

GoldIk heb van de week kennis gemaakt met het product colloïdaal goud welke hele kleine deeltjes goud bevat – nano deeltjes genoemd, in dit geval niet schadelijk maar juist zo klein zodat ze bijvoorbeeld de bloed-hersenbarriëre kunnen passeren en in de cel kunnen komen. Er werd wat verteld over hoe goud van oorsprong in de aarde aanwezig was en via deze weg, in hele kleine deeltjes aanwezig in onze voeding via de planten. Het goud is vrijwel uit de bodem verdwenen, evenals veel andere mineralen en dus missen we dit ook in de voeding. Fascinerend is dat we als mens, de bodem verarmd hebben, leeggeroofd door middel van onverantwoordelijk gebruik van hetgeen de aarde ons levert als voedingsstoffen. We hebben letterlijk het goud eruit geroofd, niet ziende, realiserende en begrijpende hoe we hiermee direct onszelf benadelen, ons eigen lichaam, welke ook geen minuscule deeltjes goud meer opneemt via de voeding.

Goud werkt, zo leer ik, naast dat het inwerkt op ontstekingsmechanismen in het lichaam en een krachtige ontstekingsremmende werking heeft zoals bijvoorbeeld bij reumathoïde artritis, voornamelijk op de hersenen zoals onder andere de cognitieve functies en de prikkelgeleiding. Er zijn onderzoeken gedaan met colloïdaal goud, waarbij de cognitieve functies met 20% toenemen en het zogenaamde IQ verhoogt na een bepaalde periode van gebruik. Oftewel we worden ‘slimmer’ naar maatstaven van deze test.  De hele grap hierin is, dat we ondertussen als mensheid zo ‘dom’ zijn om de bodem – het fysieke leven in z’n geheel – te beroven van de nodige mineralen en dus onze cognitieve functies verminderen door ‘arme’ voeding. Vervolgens is het alleen voor de ‘rijken’ weggelegd om dit te verbeteren door middel van bijvoorbeeld het gebruik van colloïdaal goud, een nagebootste oplossing van de optimale vorm van goud (en andere aanvullende voedingssupplementen en volwaardige voeding). En dus, zal onder andere op deze manier de kloof tussen arm en rijk vergroten doordat wie meer geld heeft tevens meer kansen en mogelijkheden heeft om bijvoorbeeld de cognitieve functies en het fysiek optimaal te ondersteunen en zo meer kans en mogelijkheid heeft op eventueel werk en dus om geld/goud te creëren en hiermee weer voeding te kopen en wie minder/geen geld heeft, hierin minder kansen en mogelijkheden heeft, simpel omdat er dan geen geld is hiervoor en er alleen goedkope, ‘arme’ voeding gekocht kan worden waardoor men zichzelf minder effectief kan bewegen en neerzetten in de wereld.

Het is geen afwijzing van de ontwikkeling en het gebruik van deze producten – de resultaten zijn zeker de moeite waard om nader te onderzoeken en in te zetten met gezond verstand. Het is echter zo dat dit voor iedereen beschikbaar moet zijn en/of worden in overweging van de aarde en het leven als geheel, zodat een ieder zichzelf en zijn/haar fysiek, optimaal kan ondersteunen en zo optimaal kan bijdragen aan een wereld die het beste is voor al het leven. Waarin we zo ‘slim’ worden om te stoppen met het beroven  van de aarde van mineralen en sporenelementen en te starten met het onderzoeken van mogelijkheden hiertoe in overweging van het leven als geheel. Waarin we werkelijk gaan onderzoeken hoe we in en als de geest/de mind bestaan waarin we energie genereren en onszelf  zo ‘beroven’ van de levenssubstantie en de sporenelementen die we nodig hebben in en als ons fysiek.

We komen niet verder met slechts een verhoging van het IQ als we dit vervolgens niet inzetten voor wat het beste is voor al het leven in en als het fysiekEr is een fysieke benadering nodig in realisatie van de eenheid en gelijkheid in en als al het leven als geheel en hierin is veel onderwijs en ondersteuning nodig:

Voor onderwijs in de fysieke benadering die binnenin onszelf begint:

Desteni I Process Lite – Ook met Nederlandse vertaling en Nederlandstalige buddy

Voor onderzoek van een voorstel tot een Leefbaar Inkomen Gegarandeerd voor iedereen:

Leefbaar Inkomen Gegarandeerd

Living Income Guaranteed

“Toen de mens werd geschapen, waren we uitsluitend gecreëerd met de bedoeling om in slavernij te leven onder een ras dat de Annunaki wordt genoemd. Ze ontwikkelden de constructie van de ‘mind’ dat uit ons hele lichaam bestaat om er zeker van te zijn dat wij mensen als slaven konden worden bestuurd en beheerst. De Annunaki waren een ras dat andere wezens tot slaaf maakte omdat ze zelf zo graag manipuleerden en leugenachtig waren, zodat ze konden beschikken over slaven waarmee hun wereld zou worden voorbereid. Ze wilden dat er voor hun wereld zou worden gezorgd – met goud dat door mensen als slaven uit de Aarde werd gedolven. Dit is waarmee we voornamelijk bezig zijn in onze wereld: we zijn bezig een slavenmilieu voor de Annunaki te scheppen, omdat zij van plan waren om op zekere dag weer terug te komen. Het zijn wezens met een grote honger naar macht en bereiden op deze manier hele planeten voor, zodat zij van de hulpbronnen kunnen genieten. Je kunt je dus wel voorstellen hoeveel plezier deze planeet hen gaf. Je kunt meer lezen over de Annunaki om te begrijpen wie ze waren.” (…)

(Wat was het Witte Licht en waarom bestond het?)

—————————————————————————————————————————–

Mogelijkheid tot wereldverandering met gelijke kansen voor ieder-een:
Leefbaar Inkomen Gegarandeerd:
https://www.facebook.com/BasisinkomenGegarandeerdDoorEqualLifeFoundation
Equal Life Foundation:
https://www.facebook.com/EqualLifeFoundation
Proces van zelfverandering:

www.desteniiprocess.com
www.lite.desteniiprocess.com  GRATIS ONLINE CURSUS MET BUDDY
Proces van relatie naar agreement:
www.desteniiprocess.com/courses/relationships
Zelfeducatie free:
www.eqafe.com/free
www.desteni.net
www.desteni.org
Journey to Life:
7 jaar dagelijks schrijven
7 jaar dagelijks schrijven – Dag 1 – Van ziel naar Leven
http://www.facebook.com/groups/journeytolife/
video: 2012: Nothingness – The 7 year process Birthing Self as Life
De Desteni Boodschap – Wat doen we ermee?:
https://ingridschaefer1.wordpress.com/2013/02/13/dag-235-de-desteni-boodschap-wat-doen-we-ermee/
Zelfvergeving als Toegift aan jeZelf:
https://ingridschaefer1.wordpress.com/2013/05/20/dag-299-zelfvergeving-als-toegift-aan-jezelf/

 

 

 

 

Advertenties

One thought on “Dag 474 – Colloïdaal goud

  1. Sylvie Jacobs schreef:

    Ja dat is wat zeg. Interessant te lezen/realiseren dat onze cognitieve functies dan ook met 20% moeten zijn afgenomen vanwege de gouddepletie van de Aarde. Erg bedankt voor deze ontluisterende boodschap, dat we het maar weten en hoe te stoppen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s